Konjac Wortel

Sponge Me Konjac Reinigingspons is gemaakt van 100% Konjac poeder. Een wortelachtige groente dat in Japan eeuwenlang gebruikt wordt voor een ontgiftende werking in diëten en als een kalmerende natuurlijke exfolierende spons for een delicate huid. In Japan eten ze al meer dan 1500 jaar Konjac vanwege de gezonde en ontgiftende werking. Konjac is in Japan in de 6e eeuw geintroduceerd als medicijn en al meer dan 1500 jaar gebruikt in health food en skincare.

Konjac poeder bevat 97% water en 3% fiber. Hierdoor is er volop hydratatie en wordt het natuurlijk verrijkt met Eiwit protein, koolhydratenn, ijzer, fosfor, koper, zink, vitaminen A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C en Foliumzuur. Konjac poeder is vrij van parabenen, sulfaten en phthalates.

Sponge Me wordt geproduceerd op de prachtige Jeju eilanden in Korea, een van de laatste plaatsen op aarde die nog niet vervuild is. Jeju eiland is een vulkanisch eiland. Sinds 2007 staat dit idyliische eiland met zijn lavagrotten als natuurerfgoed op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en behoort het tot de 7 natuurwonderen. De Konjac wortel groeit hier in het wild of in speciale Konjac boerderijen op hoge vlaktes, zodat de spons extreem puur en vrij van onzuiverheden is.